LOFTISOLERING

Hos Bedre Isolering udfører vi loftisolering, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt.​ Når isoleringsarbejdet er udført udleveres en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.

Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.

Hos Bedre Isolering laver vi en ny hævet gangbro, kasse rundt om loftlemmen og monterer vindstop – alt dette er med i prisen.​ Såfremt der ønskes yderligere opbevaringsplads på loftet eller ny loftlem, tager vi en dialog herom.

Den rette isolering kan få stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, samtidig opnår man et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og mindsker træk.​ Bedre Isolering giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning som kan tilføre huset mere værdi.

Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt, og består af 80 % genbrugsglas, samtidig indeholder det ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærket huse.​ Isover Insulsafe er vandafvisende og optager ikke fugt, samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.

Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 1%, der skyldes en meget stærk fiberstruktur, som også giver et fast isoleringslag.​ Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved loftisolering.

Stolt autoriseret Isover indblæser
HVORFOR LOFTISOLERING?

Loftisolering er et af de vigtigste steder at isolere i sin bolig, og det gavner på flere måder – både på husets værdi, varmeregningen og andet. Læs her de klare fordele ved loftisolering:

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset

En markant lavere varmeregning

Mindsker støj

Øget boligværdi

Reducering af dit CO2-udslip

Grundet de mange fordele tjener du altså meget hurtigt din investering ind igen.