2873 5320

Man - Fre: 8 - 17

Image
Få et gratis tilbud
Oftest har vi behov for at komme hjem til dig, for at tjekke din hulmursisolering, inden vi kan give dig et tilbud. Start med at udfylde formularen - så er du godt på vej!

Hulmursisolering

Hos Bedre Isolering udfører vi hulmursisolering, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt.​ Når isoleringsarbejdet er udført, udleverer vi en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.
 
Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.
 
Den rette isolering har stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, og man opnår samtidig et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og træk mindskes.​ (Bedre Isolering) giver huset en længere levetid og en bedre energimærkning, som tilfører øget boligværdi.
 
Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt og består af 80 % genbrugsglas. Isoleringsmaterialet indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer og må derfor anvendes i miljømærkede huse.​ Isover Insulsafe er vandafvisende, materialet optager ikke fugt, og det er samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.
 
Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 1%.​ Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved hulmursisolering.
Image

Fordele ved hulmursisolering

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset
En korrekt isoleret hulmur betyder, at dit hus holder bedre på varmen. Temperatursvingningerne bliver mindre og varmefordelingen mere konstant. Væggene bliver lunere, og du undgår kuldebroer som giver træk samt kolde og fugtige vægge og mure. Med en velisoleret hulmur opnår du en mere jævn temperatur i hele huset. Det har stor betydning for indeklimaet, og gør ophold i dit bolig langt mere behageligt.
Image