2873 5320

Man - Fre: 8 - 17

Efterisolering af hulmur

Økonomisk overblik: Pris på hulmursisolering, energibesparelse og tilbagebetalingstid.
Image

Efterisolering af hulmur

Hos Bedre Isolering er vores fokus enkelt: Vi specialiserer os i efterisolering af hulmure, og vores engagement i at levere kvalitet og bæredygtighed er uovertruffet. Som autoriseret Isover-indblæser står vi inde for vores arbejde og garanterer, at du får en isoleringsløsning, der er i overensstemmelse med de højeste standarder. Vores prioritet er at sikre, at dit isoleringsprojekt udføres korrekt og med omhu. Og du får en isoleringsattest til at bevise det professionelle arbejde.

 

Skriftlig dokumentation og isoleringsattest

Efter afslutningen af vores isoleringsarbejde leverer vi ikke kun en varmere og mere komfortabel bolig eller erhvervslokale, men også skriftlig dokumentation for arbejdet. Vi udsteder en isoleringsattest, der fungerer som en officiel bekræftelse af, at din ejendom nu er velisoleret og opfylder de nødvendige standarder. Dette tilføjer en ekstra tryghed for vores kunder.

 

Gratis besigtigelse og uforpligtende tilbud

Vi forstår, at ingen isoleringsopgave er ens. Derfor tilbyder vi gratis besigtigelse af din ejendom, uanset om det drejer sig om en privat bolig eller en kommerciel bygning. Dette giver os mulighed for at forstå de unikke krav i din opgave og udarbejde et tilbud, der er nøjagtigt skræddersyet til dine behov. Vores mål er at levere den mest omkostningseffektive og effektive isoleringsløsning til dig. Og det er din garanti for, at der ikke kommer nogle trælse overraskelser.

 

Fordelene ved efterisolering

Efterisolering af hulmur er mere end bare besparelser på din varmeregning. Det handler også om at skabe et sundere og mere behageligt indeklima i dit hjem eller erhvervslokale. Med vores isoleringsløsninger reduceres temperatursvingninger, og træk minimeres, hvilket skaber et mere behageligt miljø året rundt. En korrekt udført hulmursisolering kan forlænge levetiden af din ejendom og øge dens energieffektivitet, hvilket igen resulterer i en forbedret energimærkning og øget boligværdi.

 

Miljøvenlige isoleringsmaterialer

Vi går op i bæredygtighed og miljøansvarlighed. Derfor anvender vi Isover Insulsafe, et isoleringsmateriale, der består af hele 80 % genbrugsglas. Dette miljøvenlige materiale er ikke kun godt for planeten, det er også sikkert for dit helbred, da det ikke indeholder skadelige stoffer. Isover Insulsafe er vandafvisende og modvirker fugtoptagelse, hvilket sikrer en vedvarende isoleringseffekt. Endvidere er det ikke-brandbart og klassificeret som Euroklasse A1, hvilket betyder, at det ikke bidrager til brandspredning.

 

Vælg Bedre Isolering som din pålidelige partner i hulmursisolering, og oplev de utallige fordele ved at investere i en kvalitetsisolering, der både forbedrer dit indeklima og din ejendomsværdi. Kontakt os i dag for en gratis besigtigelse og tilbud, og lad os sammen skabe en mere behagelig, energieffektiv og miljøvenlig ejendom for dig.

Bestil et tilbud

Få et gratis tilbud
Image
Image

Fordele ved hulmursisolering

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset
En korrekt isoleret hulmur betyder, at dit hus holder bedre på varmen. Temperatursvingningerne bliver mindre og varmefordelingen mere konstant. Væggene bliver lunere, og du undgår kuldebroer som giver træk samt kolde og fugtige vægge og mure. Med en velisoleret hulmur opnår du en mere jævn temperatur i hele huset. Det har stor betydning for indeklimaet, og gør ophold i dit bolig langt mere behageligt.
Image