2873 5320

Man - Fre: 8 - 17

Etageisolering

Fjerner træk, mindsker støj og forbedrer indeklimaet
Image

Efterisolering af etageadskillelse

Hos Bedre Isolering udfører vi etageadskillelse, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt. Når isolerings arbejdet er udført, udleverer vi en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.
 
Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.
 
Ældre huse og lejligheder, der er bygget frem til midten af 1970'erne, har ofte ingen isolering i deres etageadskillelse. Det medfører nogle gener, som nemt og billigt kan udbedres. Du undgår bl.a. kolde gulve, støj fra underetagen, luft mellem etager og usikkert underlag og får samtidig et bedre indeklima, øget brandskel samt stor forbedring i akustikken.

Den rette isolering har stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, og man opnår samtidig et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og træk mindskes. (Bedre Isolering) giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning, som tilfører øget boligværdi.
 
Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt og består af 80 % genbrugsglas. Isoleringsmaterialet indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærket huse. Isover Insulsafe er vandafvisende, materialet optager ikke fugt, og det er samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.
 
Isover Insulsafe har en minimal sætning på (max 1%). Det skyldes en meget stærk fiberstruktur, som også giver et fast isoleringslag. Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved isolering af etageadskillelse.

Bestil et tilbud

Få et gratis tilbud

Fordele ved etageisolering

Det fjerner træk under gulvet
Isolering af etageadskillelsen fjerner træk under gulvet, som især opleves i ældre hus og etageejendomme. Ældre huse og ejendomme, der er bygget frem til midten af 1970'erne, har ofte slet ingen isolering i etageadskillelsen. Efterisolering gør her en stor forskel, og isoleringsmaterialet Isover Insulsafe fjerner træk fra etageadskillelsen under gulvet.
Image