2873 5320

Man - Fre: 8 - 17

Efterisolering af loft

Lad os give dig det fulde overblik over din loftisolering: Pris på loftisolering, energibesparelse og tilbagebetalingstid.
Image

Efterisolering af loft

Hos Bedre Isolering udfører vi efterisolering af loft, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt. Når isolerings arbejdet er udført, udleverer vi en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.
 
Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende efterisolerings opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.
 
Hos Bedre Isolering laver vi en ny hævet gangbro, kasse rundt om loftlemmen og monterer vindstop – alt dette er med i prisen! Såfremt der ønskes yderligere opbevaringsplads på loftet eller ny loftlem, har vi også løsninger herpå.
 
Den rette efterisolering har stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, og man opnår samtidig et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og træk mindskes. (Bedre Isolering) giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning, som tilfører øget boligværdi.
 
Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt og består af 80 % genbrugsglas. Isoleringsmaterialet indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærkede huse. Isover Insulsafe er vandafvisende, materialet optager ikke fugt, og det er samtidig u brændbart og klassificeret i Euroklasse A1.
 
Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 1%. Det skyldes en meget stærk fiberstruktur, som også giver et fast isoleringslag. Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved loftisolering.

Optimering af energiforbrug gennem loftisolering

Når man står over for beslutningen om at gennemføre en energirenovering i sin bolig, er der en række faktorer, der spiller en afgørende rolle i at finde ud af, hvor meget man kan spare på energiomkostningerne. En central komponent i denne besparelsesberegning er U-værdien, som er et afgørende mål for, hvor effektivt en bygning kan holde på varmen. U-værdien evalueres før og efter renoveringen og bruges til at vurdere, hvor stor en indvirkning loftisolering kan have på varmeudgifterne.

U-værdien, eller varmegennemgangskoefficienten, er et tal, der angiver, hvor godt et bygningselement kan forhindre varmetab. Jo lavere U-værdien er, jo bedre isoleret er bygningen. For at forstå, hvordan loftisolering kan påvirke U-værdien, er det vigtigt at vide, at denne værdi afhænger af flere faktorer.

Først og fremmest spiller boligens konstruktion en væsentlig rolle. Hvor godt er huset bygget fra gulv til loft? Er der nogen åbenbare svagheder eller huller i konstruktionen, der tillader kold luft at trænge ind og varm luft at slippe ud? En tæt og velfungerende konstruktion er afgørende for at opnå en lav U-værdi.

Dernæst er det eksisterende isoleringsniveau en anden nøglefaktor. Hvis boligen allerede har isolering i loftet, skal man vurdere, om denne isolering er tilstrækkelig, eller om den er blevet komprimeret eller beskadiget over tid. En utilstrækkelig eller beskadiget isolering vil føre til en højere U-værdi og større varmetab.

Ved at investere i loftisolering kan man markant reducere U-værdien i boligen. Denne energibesparende forbedring består normalt af at tilføre yderligere isoleringsmateriale i loftet eller forbedre eksisterende isolering. Resultatet er en bedre evne til at bevare varmen inde i boligen om vinteren og holde varmen ude om sommeren.

Betaler loftisolering sig?

Når U-værdien forbedres gennem loftisolering, vil dette have en direkte positiv indvirkning på energieffektiviteten. Dette resulterer i lavere opvarmnings- og kølingsomkostninger, da boligen vil kræve mindre energi for at opretholde en behagelig temperatur. Desuden vil det også mindske belastningen på varme- og kølesystemerne, hvilket kan forlænge deres levetid og reducere vedligeholdelsesomkostninger.

I sidste ende er loftisolering en investering, der ikke kun bidrager til besparelser på lang sigt, men også til forbedret komfort i boligen. Ved at reducere varmetabet og opretholde en mere stabil indendørs temperatur skaber loftisolering en win-win-situation for både pengepungen og miljøet.

Så næste gang du overvejer en energirenovering, bør du bestemt overveje loftisolering som en måde at forbedre din boligs energieffektivitet og øge din besparelse på energiomkostninger.

Pris og ydelser for 150mm ISOVER glasuld loftisolering

Mange er nysgerrige efter at vide, hvad det koster at investere i 150mm ISOVER glasuld til loftisolering, og hvad der er inkluderet i prisen. Prisen afhænger af lidt forskellige ting, men udgangspunktet ser således ud:

Pris: Fra kun 75 kr. pr. m2 inkl. moms for indblæsning af 150mm ISOVER glasuld på loftet.

Denne pris på 75 kr. pr. kvadratmeter dækker udelukkende omkostningerne ved udlægning af granulat-isolering. Den er baseret på et standardtilbud og inkluderer den grundlæggende proces med at installere loftisoleringen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at prisen for loftisolering kan variere afhængigt af specifikke behov og ønsker. Ønsker du f.eks. en ny hævet gangbro, montering af vindstop ved tagfoden eller andre tilpasninger, vil det selvfølgelig påvirke den samlede pris. I de fleste tilfælde vil prisen for en omfattende løsning, der inkluderer alt, typisk ligge i området mellem 160 kr. og 180 kr. pr. m2.

Ønsker du at indhente priser på loftisolering?

Vi er her for at hjælpe! Vi tilbyder en gratis og uforpligtende loftopmåling samt et skræddersyet tilbud, der passer til dine specifikke behov og præferencer. Vores mål er at sikre, at du får den bedste løsning til dit hjem og din økonomi. Lad os hjælpe dig med at opnå en mere komfortabel og energieffektiv bolig. Kontakt os uforpligtende med det samme.

Bestil et tilbud

Få et gratis tilbud
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fordele ved loftisolering

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset
Det er en god ide at få efterisoleret dit loft, hvis loftisoleringen i dit hus mangelfuld. Er loftet dårligt isoleret, da forsvinder en del af varmen op i den blå luft. Helt op til 25% af husets samlede varme, kan nemlig forsvinde op igennem loftet. Med efterisolering af dit loft opnår du en mere jævn temperatur i hele huset, og du undgår kulde og træk fra loftet.
Image