2873 5320

Man - Fre: 8 - 17

Image
Få et gratis tilbud
Oftest har vi behov for at komme hjem til dig, for at tjekke din loftisolering, inden vi kan give dig et tilbud. Start med at udfylde formularen - så er du godt på vej!

Loftisolering

Hos Bedre Isolering udfører vi loftisolering, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt.​ Når isoleringsarbejdet er udført, udleverer vi en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.
 
Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.
 
Hos Bedre Isolering laver vi en ny hævet gangbro, kasse rundt om loftlemmen og monterer vindstop – alt dette er med i prisen!​ Såfremt der ønskes yderligere opbevaringsplads på loftet eller ny loftlem, har vi også løsninger herpå.
 
Den rette isolering har stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, og man opnår samtidig et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og træk mindskes.​ (Bedre Isolering) giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning, som tilfører øget boligværdi.
 
Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt og består af 80 % genbrugsglas. Isoleringsmaterialet indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærkede huse.​ Isover Insulsafe er vandafvisende, materialet optager ikke fugt, og det er samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.
 
Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 1%. Det skyldes en meget stærk fiberstruktur, som også giver et fast isoleringslag.​ Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved loftisolering.
Image

Fordele ved loftisolering

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset
Det er en god ide at få efterisoleret dit loft, hvis loftisoleringen i dit hus mangelfuld. Er loftet dårligt isoleret, da forsvinder en del af varmen op i den blå luft. Helt op til 25% af husets samlede varme, kan nemlig forsvinde op igennem loftet. Med efterisolering af dit loft opnår du en mere jævn temperatur i hele huset, og du undgår kulde og træk fra loftet.

ANMELD HÅNDVÆRKER

4.9 baseret på 99 anmeldelser
Seneste anmeldelse 07-04-2022
Image