HULMURSISOLERING

Hos Bedre Isolering udfører vi hulmursisolering, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt.​ Når isoleringsarbejdet er udført udleveres en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.

Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.

Den rette isolering kan få stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, samtidig opnår man et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og mindsker træk.​ Bedre Isolering giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning som kan tilføre huset mere værdi.

Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt, og består af 80 % genbrugsglas, samtidig indeholder det ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærket huse.​ Isover Insulsafe er vandafvisende og optager ikke fugt, samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.

Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 1%.​ Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved hulmursisolering.

Stolt autoriseret Isover indblæser
HVORFOR HULMURSISOLERING?

Hulmursisolering gavner på flere måder – både på husets værdi, varmeregningen og andet. Læs her de klare fordele ved at vælge at få hulmursisoleret din bolig:

Du opnår en mere jævn temperatur i hele huset

En markant lavere varmeregning

Reducering af risiko for skimmelsvamp

Øget boligværdi

Reducering af dit CO2-udslip

Grundet de mange fordele tjener du altså meget hurtigt din investering ind igen.