ETAGEADSKILLELSE

Hos Bedre Isolering udfører vi etageadskillelse, og vi er naturligvis autoriseret Isover indblæser, som er din garanti for et ordentlig produkt og at arbejdet bliver udført korrekt.​ Når isoleringsarbejdet er udført udleveres en isoleringsattest som skriftlig dokumentation for arbejdet.

Vi kommer meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave for at kunne give et korrekt tilbud og løse opgaven på bedst mulig vis.

I ældre huse og lejligheder, der er bygget frem til midten af 1970erne har ofte inden isolering i deres etageadskillelse. Dertil medfølger nogle gener, der nemt og billigt kan udbedres. Du undgår bl.a. kolde gulve, støj fra underetagen, luft mellem etager og usikkert underlag og får samtidig et bedre indeklima, øget brandskellet samt stor forbedring i akustikken.

Den rette isolering kan få stor betydning. Der kan spares mange penge på efterisolering, samtidig opnår man et bedre indeklima i huset, fordi temperatursvingningerne bliver mindre og mindsker træk.​ Bedre Isolering giver også huset en længere levetid og en bedre energimærkning som kan tilføre huset mere værdi.

Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt, og består af 80 % genbrugsglas, samtidig indeholder det ikke sundhedsskadelige stoffer, og må derfor anvendes i miljømærket huse.​ Isover Insulsafe er vandafvisende og optager ikke fugt, samtidig ubrændbart og klassificeret i Euroklasse A1.

Isover Insulsafe har en minimal sætning på max 5%, der skyldes en meget stærk fiberstruktur, som også giver et fast isoleringslag.​ Af samme årsager er produktet helt ideelt til brug ved loftisolering.

HVORFOR ISOLERE
ETAGEADSKILLELSEN?

Etageadskillelse gavner ofte både dig og din overbo, og derfor oplever vi ofte, at begge parter går sammen og deler udgiften. Der er nemlig mange fordele ved at isolere sin etageadskillelse.

Det fjerner træk under gulvet

Fjerner evt. røg og lugt fra underbo

Forbedrer akustikken markant

Gulvene vil føles fastere

Forbedret indeklima

Hjælper med at mindske støj

Der er forskellige måder at udføre opgaven på, så vi vurderer altid fra opgave til opgave.