VI TILBYDER

Hos Bedre Isolering vægter vi service højt. Vi bestræber os på at yde den bedste service hver dag til vores kunder, lige fra første kontakt, til den pågældende opgave er løst og afleveret.​

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig velkommen, uanset størrelsen på din opgave. Vi ønsker at give en god oplevelse til dig som kunde – vi er altid ordentlige, og vi overholder alle aftaler, tidspunkter og tilbud. Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter, så du har en garanti for, at isoleringen har en optimal virkning.

Kort fortalt, så ønsker vi, at du vælger den rigtige løsning hos os for at opnå en bedre isolering.​

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så kommer vi meget gerne ud på besigtigelse af den pågældende opgave, så vi kan give et korrekt tilbud og læse opgaven på bedst mulig vis.

hulmursisolering
HULMURSISOLERING

Vi anvender Isover Insulsafe, som er miljøvenligt, består af 80 % genbrugsglas, samtidig indeholder det ikke sundhedsskadelige stoffer og må derfor anvendes i miljømærket huse.

ydelser - loftisolering
LOFTISOLERING

Hos Bedre Isolering udfører vi loftisolering efter alle kunstens regler. Vi er tilmed autoriseret Isover indblæser, hvilket er din garanti for et ordentlig produkt, og at arbejdet bliver udført korrekt.

etageadskillelse 1
ETAGEADSKILLELSE

Hos Bedre Isolering udfører vi loftisolering efter alle kunstens regler. Vi er tilmed autoriseret Isover indblæser, hvilket er din garanti for et ordentlig produkt, og at arbejdet bliver udført korrekt.

DEM SAMARBEJDER VI MED
HVORFOR ISOLERING ER VIGTIGT

Ved at have den rette isolering sikrer du ikke blot et bedre indeklima men også en målbar energiforbedring på din ejendom. En god isolering forlænger husets levetid og sikrer en bedre energimærkning. Det vil samtidig medfører mindre CO2 udslip, og er derfor den rette løsning både for dig og for klimaet.

Hos Bedre Isolering benytter vi ISOVER InsulSafe, der er Svanemærket. Det er vigtigt for os, at de produkter vi bruger er så miljørigtige som muligt.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.